Snelle levering
Gratis The Sauce (Bottle) vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €75,-
0
Snelle levering
Gratis The Sauce (Bottle) vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €75,-

19 februari 2022

Meet the BBQR

Wij weten natuurlijk dat wij niet de enige zijn met passie voor barbecueën. In deze serie van meet the BBQR willen wij iedereen met een passie voor barbecueën een podium geven. In deze serie hopen wij jullie te inspireren met verhalen en recepten van BBQR’s. En we laten jullie zien welke instagram accounts je echt zou moeten volgen als jij ook een fanatieke BBQR bent.

De eerste BBQR waar we jullie kennis mee laten maken is: Jeroen Kok

Hieronder het verhaal van Jeroen:

Ik ben Jeroen, 31 jaar en sinds anderhalve jaar gek op bbqen. Op instagram te vinden onder de naam; Koks_greenfire_bbq.
Dankzij een vriend van mij, Remco, ben ik in aanraking gekomen met het koken en bbqen. Ik was direct verkocht, wát een leuke hobby, dit wilde ik ook! 
Voor mijn verjaardag kreeg ik een Weber 57cm GBS cadeau. Daarnaast heb ik verschillende basisbenodigdheden gekocht zoals een schort,tang etc. een prima uitrusting om al beginnend barbecue’r van start te gaan.
Ik begon eerst met grote stukken vlees te bereiden, dit is natuurlijk lekker maar ging ook snel vervelen. Ik haal erg veel plezier uit het combineren van kruiden en de perfecte bereiding vinden. Wekelijks maak ik wel een maaltijd, kleine hapjes of gewoon een goede snack. Gelukkig is het bij familie en vrienden ook goed bevallen dus gaan we lekker door!
Momenteel heb ik een BGE Minimax en een Weber GBS 57 cm in mijn bezit.Om mijn perfecte plaatje compleet te maken komt er in de toekomst zeker een Large bij!

Jeroen heeft een heerlijk recept gemaakt van gerookte gevulde eieren.

Klik hier voor het recept van Jeroen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »