Snelle levering
Gratis The Sauce (Bottle) vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €75,-
0
Snelle levering
Gratis The Sauce (Bottle) vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €75,-

Door riekelt, 11 april 2022

Meet the BBQR #7

In deze serie van Meet the BBQR willen wij een podium geven aan iedereen met een passie voor barbecue. Wil jij ook jouw verhaal met ons delen? stuur ons dan een bericht. Dit keer hebben wij de mannen van BBQ Baart gevraagd voor een voorstel rondje en waarom en hoe deze mannen begonnen zijn met barbecueën.

Lees hieronder hun verhaal.

'Ideeën bedenken, plannen, voorbereiden, creëren en er samen van genieten’

 

Gekscherend worden we af en toe door familie en vrienden wel eens ‘influencers’ genoemd. Heel geinig natuurlijk. Want wisten wij veel dat we na een half jaar al best een aantal mensen hebben verzameld die ons willen volgen met onze barbecue creaties. 

 

BBQ Baart?

De plek op instagram waar wij als goeie vrienden onze barbecue-creaties op plaatsen, heet BBQ Baart: een samenvoeging van onze voornamen Bart en Aart (Arjen). In ons logo komt ook de symboliek erachter terug. We wonen namelijk al lang niet meer allebei in ons geboortedorp. We hebben onze eigen hobby’s en bezigheden hebben en ook op de barbecue maken we onze creaties afzonderlijk. Maar toch komen we nog altijd regelmatig bij elkaar. En wat is er dan leuker samen te barbecuen! 

 

Hoe zijn we begonnen? 

Van beroep doen we beiden niets wat gerelateerd is aan koken of eten. De een is grafisch ontwerper en de ander zit in de financiële dienstverlening. Echter, toen één van ons in de zomer een tof gerechtje klaarmaakte op z’n Bastard, werd ook bij de ander het barbecuevlammetje aangewakkerd en is het wel echt een passie geworden.

We kwamen steeds meer achter de vele mogelijkheden van barbecuen door anderen die wij volgen. En vooral ook dat barbecuen helemaal niet seizoensgebonden hoeft te zijn.

 

Inspireren

Het klinkt misschien flauw, maar met hetgeen dat wij maken op de barbecue hopen wij op onze beurt anderen weer te inspireren, zoals ook wij nog steeds dagelijks enorm geïnspireerd raken door de vele andere (hobby)pitmasters op Instagram én op YouTube. 

Maar waar het voor ons in essentie om gaat, is te genieten samen met familie en vrienden als we weer wat gemaakt hebben. En daarom aan hen: sorry dat het eten soms al koud was, omdat we er zonodig eerst een foto van wilden maken.

 

Lekker bezig

In dit ogenschijnlijk simpele gerechtje komen een aantal dingen samen:

een heerlijk stuk gegrilde ribeye, lekker gekruid. En gepresenteerd op zelf gebakken brood in de Dutch oven. 

Dit is er wel een waar we trots op zijn en die we nog graag nog een keer gaan maken. 

 

Naar onze mening zijn deze mannen het waard om even te volgen op instagram -> BBQ Baart

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »