Snelle levering
Gratis The Sauce (Bottle) vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €75,-
0
Snelle levering
Gratis The Sauce (Bottle) vanaf €50,-
Gratis verzending vanaf €75,-

19 februari 2022

Meet the BBQR #2

In deze serie van Meet the BBQR willen wij een podium geven aan iedereen met een passie voor barbecue. Wil jij ook jouw verhaal met ons delen? stuur ons dan een bericht. Dit keer hebben wij Remco gevraagd of hij zich voor wil stellen en zijn verhaal wil vertellen waarom en hoe hij begonnen is met barbecueën.

Ik ben Remco, 33 jaar ik ben gevraagd door de heren van The BBQ Animals om een stukje over mij te vertellen. Ik barbecue al een aantal jaar maar ben sinds anderhalf jaar ook op instagram actief. Ik ben te vinden onder de naam: remcokievit. Zoals eerder gezegd ben ik al een tijdje aan het bbqen, en heb een passie voor eten bereiden. Daarvoor was ik al vaak met koken bezig achter het fornuis, maar ik wilde meer dan dat. Totdat ik eens een workshop volgde van de pionier van het barbecueën Jord Althuizen, ik was gelijk verkocht door de geur van het smeulende houtskool, en de passie die Jord liet zien. Maar ook door de vele mogelijkheden en methodes om gerechten te bereiden, van kleine hapjes tot het dessert. Wat gaaf ik ben gelijk all in gegaan en in 2016 een Bastard Large gehaald. Tegen iedereen zeg ik ook dat het wel een prijzige hobby is, maar het dat meer dan waard is.

Ik hou er van om gerechten en recepten zelf uit te proberen, dat gaat niet altijd goed maar ook dat kan de beste over komen. Zo ontdek je weer nieuwe smaken. In de toekomst wil ik graag nog een offset smoker erbij hebben lekker bezig zijn met de temperatuur en de verschillende hout soorten. Ik haal mijn inspiratie overal vandaan. Wil ik recepten die wat meer out of the box zijn met vis ga ik altijd naar de insta van The BBQ Animals of The bbq Brothers dit zijn echte vis kenners. Èèn van mij favoriete gerechten vind ik de wrap met bavette en gegrilde watermeloen salsa.

Makkelijk om te maken zoals hier onder beknopt staat beschreven.

De watermeloen en ui eerst lekker goed aan grillen afkoelen en kleine blokjes dan bij elkaar met koriander en beetje olijfolie. Fantastisch wat lekker. Vooral in de zomer heerlijk met een heerlijke witte wijn er bij of een lekker koud biertje want dan hoor bij het bbqen.

Want zeg nou zelf, dit wil je toch ook een keer maken!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »